Zakaj izbrati zeolit

Če človek uspe odstraniti škodljive snovi iz telesa, se izogne boleznim, upočasni se tudi staranje, preprečijo se lahko rakave bolezni. Zeolit je najbolj efektivni način razstrupljanja telesa. Brez stranskih učinkov in brez nevarnosti predoziranja. In popolnoma naraven.

 

Aktiviran zeolit iz telesa odstrani zelo strupene proste radikale, ki nastajajo pri kemoterapiji in pri obsevanjih.

Zeolit pomaga zmanjšati bolečine v želodcu in omiliti zgago. Prav tako pa ima pozitiven učinek na težave s črevesjem.

Vulkanski minerali lahko pozitivno spremenijo gene, ki so odgovorni za širjenje rakavih celic. Zeolit poveča sposobnost popravila DNA, ki je bila spremenjena zaradi bolezni. Prepreči lahko tudi razvoj nekaterih virusov.

Jetra so izpostavljena številnim obremenitvam. Mastna hrana, alkohol, zdravila dodatno obremenjujejo jetra, ki niso več sposobna predelati toliko škodljivih snovi. Zeolit znižuje odvečne maščobe v krvi, odstrani toksične amonijeve baze, izloči strupene snovi že v črevesju in s tem razbremeni jetra.

Za zdrave kosti je bistven vnos kalcija v telo. Z zeolitom kosti dobijo hranilne snovi, ki povečajo trdnost in čvrstost kosti ter vplivajo na tvorbo hrustanca.

Spiranje ustne votline z zeolitom lahko pospeši celjenje vnetih dlesni in sluznice ter razjed v ustih.

Pri fizičnem naporu se poveča tvorba mlečne kisline, ki za razgraditev potrebuje regeneracijski čas, ki pa ga pri športnikih običajno ni dovolj. Zeolit pomaga, da ne pride do zakisanosti telesa, učinkovito zmanjša bolečine in močno skrajša regeneracijske faze med posameznimi treningi.

Zeolit učinkuje na splošno počutje, krepi imunski sistem, povečuje energijo in koncentracijo. Primeren tudi za preventivo.

Najboljša rešitev za boj proti prostim radikalom, ki povzročajo neravnovesje in bolezni.

Zeolit je prava rešitev

Ste utrujeni, depresivni, brez energije? Vas mučijo glavoboli, bolečine v mišicah, trebušni krči? Se spopadate s prekomerno telesno težo? Je vaše telo deležno alkohola, cigaret, nezdrave prehrane in raznoraznih zdravil?

Zeolit vam pomaga pri boju z nezdravim svetom in vas ščiti pred boleznimi.


Zeolit klinoptilolit ugodno vpliva na celotno telo.

   

 
Pomaga pri srčnih obolenjih.Ima pozitivne učinke na kašelj, astmo in alergije.Ugodno vpliva na težave prebavnega trakta in pomaga pri želodčnih težavah.Pozitivno učinkuje na ledvične kamne.
Pomaga pri osteoporozi in krhkih kosteh.


95% čistost, izredno fina granulacija (cca 5µm), visoka ionska izmenjava (višja od 180meq/100g).

"Več let se že spopadam z depresijo, izčrpanostjo in s tem so sledile še težave z zdravjem ... Preizkusila sem ogromno različnih preparatov in terapij, da bi se moje stanje in življenje izboljšalo. Vendar nič ni pomagalo. Stanje je postajalo vse huje. Potem pa mi je prijateljica prinesla Zeolit. Po dveh mesecih uporabe se je moje življenje popolnoma spremenilo. Imam več energije, bolje spim, počutim se super!"

MESEČNI 

PAKET

Zeolit Aktivni Klinoptilolit - 300 g

Redna cena: 49.00 €

34,95 €

+ BREZPLAČNA dostava

DVOMESEČNI PAKET

Zeolit Aktivni Klinoptilolit - 2x 300 g

Redna cena: 98,00 €

49,95 €

+ BREZPLAČNA dostava

Samo 29,95 € / kom

   Pomoč in svetovanje na  031 519 290
       VAREN NAKUP: Vaš nakup in podatki so varni.
    EKSPRES DOSTAVA: Naročila prejeta do 15. ure odpošljemo še isti delovni dan.
POGOSTA VPRAŠANJA

 

Zeolit klinoptilolit je naravni vulkanski mineral, ki po zaužitju na celični ravni pozitivno deluje na celotno telo.

Obstaja 150 različnih vrst Zeolita od katerih je samo zeolit klinoptilolit primeren za človeško uporabo. Poznan je kot najmočnejši naravni razstrupljevalec in stabilizator imunskega sistema v naravi. Njegove posebne lastnosti mu omogočajo, da je popolnoma varen za uporabo, je brez stranskih učinkov in ni nevaren za predoziranje. Ob prehodu skozi telo na sebe veže strupe, težke kovine, alergene, toksine in druge škodljive snovi, ter jih nato skupaj z njim izloči - po zaužitju se namreč v celoti izloči iz telesa in za seboj ne pušča nobenih škodljivih delcev.

Zaradi ogromnega števila pozitivnih lastnosti je zeolit klinoptilolit priporočjiv za uporabo tudi takrat, ko ga v bistvu sploh ne potrebujete.

Vulkanski prah Zeolit raztopite 2 do 3x dnevno 1/2 žličke v kozarcu sveže vode in popijte. Najbolje zjutraj na tešče in zvečer pred spanjem.

Zeolit deluje na telo na celični ravni, nima okusa in vonja, lahko ga uživate tudi na prazen želodec. Prvi rezultati so občutni že takoj naslednji dan.

Zeolit tvori obliko rešetkaste mreže, ki učinkuje kot spužva, ki vsrkava težke kovine, ostanke zdravil, patogene mikrobe in druge škodljive snovi. Te se nato izločijo z urinom. Na rešetkasto strukturo se vežejo škodljive snovi, dobre pa preidejo skoznjo, torej deluje kot nekakšen filter, ki z negativnim ionskim nabojem izloča škodljive snovi, zato je izredno učinkovit pri razstrupljanju telesa.

Zeolit lahko uporabljate povsem varno in brez stranskih učinkov. Pozitivno učinkuje na rakave celice, saj ustvarja okolje, v katerem te ne uspevajo, pomaga pri vnetjih mehurja ali sečnih kamnih, blaži kašelj, astmo in alergije. Vulkanski prah absorbira težko kovine, radioaktivne snovi, toksine, pesticide. Krepi odpornost. Pomaga pri osteoporozi, artritisu, preprečuje diabetes, zmanjšuje nespečnost in povečuje koncentracijo in energijo.

Vulkanski prah Zeolit, aktivni klinoptilolit je 100% naravni mineral brez umetnih dodatkov, nestrupen, nima kontraindikacij, nima stranskih učinkov, ne povzroča odvisnosti, v celoti se izloči iz telesa z urinom, blatom ali z znojem v 6-8 urah po zaužitju. Nima neželenih učinkov z ostalimi snovmi ali zdravili in ne povzroča alergičnih reakcij.

 

Zeolit ne vpliva na farmacevtske izdelke. Potreben je le časovni razmik med jemanjem zrdavil in zeolita. Priporočeno je jemanje zeolitov dve uri po zaužitju zdravil. Enako velja pri jemanju železovih preparatov.

Prvi rezultati uporabe zeolita so lahko vidni že zelo hitro. Spremembe boste opazili že po 24 urah, v barvi vašega urina in spremembe v razpoloženju.

Kar 8 od 10 ljudi, ki so uživali zeolit so opazili izboljšanje razpoloženja že takoj po zaužitju zeolita. Po daljšem jemanju pa so poročali o povišanju energije in zmanjšanju utrujenosti, pa tudi o številnih pozitivnih učinkih na mehur, ledvične kamne, kašelj, astmo, alergije in rakave celice.

Z redno uporabo zeolita boste imeli več energije, bolj boste zdravi in glede na to, da se ne morete predozirati oz. glede na dejstvo da nima stranskih učinkov, je zeolit izdelek s katerim lahko ogromno pridobite.

Seznam pozitivnih učinkov zeolita na telo je zelo dolg, če se sploh kje konča. Redno razstrupljanja telesa prinaša številne prednosti za vaše zdravje.

Praviloma se razstrupljanje telesa opravlja 1x-2x letno, odvisno od situacije, pa tudi od izdelka, ki ga uporabimo za razstrupljanje. Večina izdelkov se namreč zaradi neželenih učinkov in morebitnih neprijetnih posledic ne sme uporabljati neprekinjeno, čez čas se lahko telo tudi navadi na njih. Zeolit pa nima stranskih učinkov in ni se mogoče predozirati. Zaradi posebne rešetkaste zasnove, ki nase veže težke kovine, alergene, toksine in druge škodljive snovi pa je tudi poznan kot najmočnejši detoksikator (razstrupljevalec telesa) na svetu.

Zeolit tudi po dolgotrajni uporabi ne izgubi učinkovitosti.

Kontakt


031/519-290


info@zeolite.si

Bodite na tekočem z novostmi. Vpišite vaš e-naslov in se prijavite na naše e-novice.


Copyright © Vitae Aeternum 2017. Vse pravice pridržane.

 

Zeolit

 

Zeolit je aktivni klinoptilolit, naravni mineral, ki prinaša nešteto koristi za vaše zdravje.  Njegovi kristali vsebujejo življenjsko pomembne minerale kot so natrij, kalcij, kalij, magnezij, železo. Z njimi pridobimo moč in energijo za vsakdanje življenje.

 

ZEOLIT 300g za samo 34,95 € + BREZPLAČNA dostava